Psykologifoorumi 2020 etänä

Iloksemme voimme ilmoittaa, että Pokan perinteinen Psykologifoorumi järjestetään poikkeuksellisesta vuodesta huolimatta myös syksyllä 2020! Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 6.11.2020 etäyhteydellä webinaarimuodossa. Laita siis päivämäärä kalenteriin ja tule kuulemaan, mitä Anti Erosella ja Jane-Veera Paakkolanvaaralla on kerrottavana kahdesta erilaisesta ja erittäin kiinnostavasta aiheesta. Tässä aamun aikataulusta sekä pienet esittelyt molemmilta: 

8:45 osallistujia pyydetään saapumaan paikalle ja tarkistamaan yhteyden toiminta

8:55 Pokan puheenjohtaja Suvi Naukkarisen alkusanat

9:00-10:15 Antti Eronen aiheenaan syömisen psykologia

Psykologi Antti Eronen on työskennellyt yli puoli vuosikymmentä Joensuun keskussairaalan yleissairaalapsykiatrian poliklinikalla syömishäiriöiden ja ylipainon parissa. Interventiotyön ohella hän on vastannut lihavuusleikkaukseen pyrkivien potilaiden psyykkisestä arvioinnista ja ollut mukana vetämässä sairaalan ENE-laihdutusryhmiä. Jyväskylän yliopiston kasvattina hänelle kehittyi jo varhain viehtymys niin hyväksymis- ja omistautumisterapiaan kuin muuhunkin keholliseen työskentelyyn.

Luennollaan Eronen pureutuu ylipainon hoidon keskeisiin haasteisiin sekä jakaa omia käytännön vinkkejään tämän potilasryhmän kanssa tapahtuvaan työskentelyyn.

10:15-10:30 tauko

10:30-11:30 Jane-Veera Paakkolanvaara

Jane-Veera Paakkolanvaara on valmistunut psykologiksi (PsM) ja psykologian aineenopettajaksi 2013 Jyväskylän yliopistosta. Tällä hetkellä Paakkolanvaara työskentelee Luonnosta Virtaa -tutkimuksessa väitöstutkijana, tekee integratiivisen psykoterapeutin opintoja Jyväskylän yliopistossa ja terapeuttista työtä ammatinharjoittajana. Paakkolanvaara on Psykologiliiton Eko- ja ympäristöpsykologian ammatillisen työryhmän varapj ja Green Care Finland ry:n GC- laatulautakunnan jäsen.

Luontoympäristöillä on sekä fyysisiä että psyykkisiä hyvinvointivaikutuksia niin monipuolisesti, että vaikuttaa suorastaan tuhlaukselta olla huomioimatta niitä psykologin työssä. Esityksessä luodaan katsausta luonnon hyvinvointivaikutuksiin ja tarkastellaan tutkimustiedon antia psykologityön vinkkelistä. Varoitus: sisältää riskin ekopsykologiksi hurahtamiseen!

11:30 kysymyksiä, keskustelua ja katsaus Pokan tulevaan vuoteen 2021

11:45 tapahtuma päättyy 

 Lisätietoja antaa puheenjohtaja Suvi Naukkarinen suvinauk@gmail.com. 

Ilmottautumislinkki tulossa pian!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pokan syksyn ohjelmistossa on Psykologifoorumi ja retki Kolille

Syysretki Kolille ja yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous La 2.10.2021