Kokouskuulumisia huhtikuulta

Huhtikuun kokouksen järjestäminen etänä ei ollut aprillipila, vaan johtokuntalaiset pääsivät tosissaan harjoittelemaan ensimmäistä kertaa kokouksen järjestämistä videoyhteydellä. Kerta ei ollut ensimmäinen ainoastaan tälle johtokonnulle, vaan ymmärtääksemme ihan koko yhdistyksen historiassa ensimmäinen laatuaan. Yhteydet kuitenkin toimivat hyvin ja kaikki saatiin langoille joko video- tai puheluvälitteisesti. Olemmekin nähneet poikkeustilanteen Pokassa myös mahdollisuutena oppia uutta ja testata uudenlaista kokoustapaa. Seuraava kokous järjestetään 6.5. ja poikkeuksellisesti kyseinen tapaaminen järjestetään myös suljettuna etäkokouksena. Harjoittelun tavoitteena on myös se, että mikäli epidemiatilanne - tai muu vastaavanlainen odottamaton tapahtuma - vaatii tulevaisuudessa yhdistykseltämme erityisjärjestelyin toteutettavia kokouksia, osaamme sitten hyödyntää tarvittavaa teknologiaa. 

Vallitsevat poikkeusolot ovat varmasti vaikuttaneet itse kunkin elämään niin kotona kuin työssäkin. Olemme kaikki joutuneet viimeistään nyt suuren digiloikan eteen, kun muun muassa osallistumme työyhteisön etäkokouksiin, pidämme etävastaanottoa tai opiskelemme etänä. Myös monien läheisten kanssa yhteydenpitoon on täytynyt löytää uusia väyliä. Monen kotona seurataan, kuinka myös lasten opiskelu sekä yhteydenpito opettajan kanssa ovat saaneet uusia muotoja. Itse kukin on viime viikkojen aikana varmasti oppinut jotain uutta.

Pokka seuraa epidemiatilanteen kehittymistä ja noudattaa valtakunnallisia ohjeistuksia. Seuraamme aktiivisesti myös Liiton viestintää. Kevään tapahtumien suhteen olemme kokousten erityisjärjestelyiden lisäksi päättäneet perua Ammatillisen iltapäivän. Muiden tapahtumien suhteen edetään askel kerrallaan ja katsomaan mitä tuleman pitää.

Kuuluillaan!

Parhain terveisin,
Pokan johtokunta

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Psykologifoorumi 2020 etänä

Syysretki Kolille ja yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous La 2.10.2021

Pokan syksyn ohjelmistossa on Psykologifoorumi ja retki Kolille