Elokuun terveiset johtokunnalta ja katsaus syksyyn

Hei Pokkalaiset!

Monella alkaa olla lomat lomailtu, toisilla ne ovat ehkä vielä edessä tai parhaillaan menossa. Toivottavasti olette joka tapauksessa kokeneet lomanne palauttavaksi ja töihin palaaminen tuntuu mielekkäältä rentoutunein mielin. Johtokunnassa käännämme katsetta jo kohti syksyä ja uusia tapahtumia.

Johtokunta kokoontuu seuraavan kerran syyskuussa 4.9. Yhdistyksessämme johtokunnan kokoukset ovat jäsenille avoimia, joten jos päivämäärä on sinulla vapaana ja kokoukseen osallistuminen kiinnostaa, niin saavu ihmeessä paikalle ihan vain tutustumaan johtokuntaan ja sen toimintaan tai nauttimaan hyvästä seurasta ja ruoasta yhdessä. Yhdistys tarjoaa kaikille kokoukseen osallistuneille ruoan. Syyskuun kokouksessa valitsemme myös uudet jäsenemme liittovaltuustoon.

Lokakuussa on perinteinen syyskokous ja -retki, ja tänä vuonna suuntaamme Kolin maisemiin nauttimaan luonnosta. Tarkoituksena on lähteä kimppakyydein aamulla 5.10. Joensuusta, ja paikan päällä on luvassa patikointia, savusaunassa saunomista, kotakahvit sekä uuden johtokunnan valinta.

Lokakuulle ajoittuu myös Pokan Psykologifoorumi, joka järjestetään tänä syksynä 11.10. klo 8:15-16:00. Tänäkin vuonna saamme paikan päälle upeita puhujia, jotka luennoivat aiheenaan Trauma- ja kriisipsykologia. Puhujina ovat Salli Saari (psykososiaalisen kriisin uudet hoitosuositukset), Sirkku Kivistö PSV:stä (lasten psyykkisen hyvinvoinnin edistäminen kriisialueilla), Päivi Tervamaa EFPA:sta (kriisi- ja traumapsykologia) sekä Juha Siira (trauma- ja kipupsykologia). Hieno joukko hyviä puhujia luvassa, joten jos tapahtuma ei ole vielä kalenterissa, kannattaa se sinne nopeasti rustata ylös!

Loka-marraskuulle on suunniteltu TRE-koulutusta, joka sai suuren suosion viime keväänä! Jos silloin jäit ilman paikkaa tai aikataulut eivät tuolloin sopineet yksiin, on marraskuussa uusi mahdollisuus osallistua Sirpa Tevilän ohjaamaan koulutukseen. Syksyn koulutuspäivät ovat 29.10. sekä 5. ja 12.11.  (huom. päivämäärät muuttuneet, uudet päivämäärät ovat 12., 19. ja 26.11.). Koulutus järjestetään viime kevään tapaan iltatoimintana Joensuussa. TRE-koulutuksesta voit lukea lisää täältä. Lisätietoa ja ilmoittautuminen syksyn koulutukseen tulossa pian. Marraskuun johtokunnan kokous järjestetään 13.11.

Tarkemmat tiedot tapahtumista jaetaan jäsenille sähköpostitse ilmoittautumiskutsujen yhteydessä.

Rentouttavaa lomaa lomalaisille, innostavaa töihin paluuta lomansa jo päättäneille ja tsempit kaikille kohta alkavaan syksyyn!

Elokuisin terveisin,
Pokan johtokunta

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Psykologifoorumi 2020 etänä

Syysretki Kolille ja yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous La 2.10.2021

Pokan syksyn ohjelmistossa on Psykologifoorumi ja retki Kolille