Johtokunnan tervehdys


Uusi vuosi on pyörähtänyt jälleen käyntiin, ja yhdistyksemme johtokunta on jo kiireen vilkkaan aloittanut valmistelemaan vuoden 2019 tapahtumia. Starttaamme tämän vuoden käyntiin hyvinvointi-teemalla, jonka tavoitteena on edistää yhdistyksen jäsenten työstä palautumista ja jaksamista.

Pokan vuosikelloon 2019 mahtuu monenmoista kehon ja mielen hyvinvointia edistävää toimintaa. Heti tammikuun alussa perustettiinkin yhdistyksemme ensimmäinen avantouintikerho, joka kokoontui ensimmäisen kerran 12. tammikuuta mieltä ja kroppaa virkistämään. Teemaan sopivasti perinteinen Helmiriehakin sai uuden nimen, kun tänä vuonna jooga-teemaisen tapahtuman nimeksi valittiin osuvasti Helmirauha.

Tuleviin tapahtumiimme lukeutuvat sekä perinteiset kevät- ja syyskokoukset että ammatillinen iltapäivä, jonka teema käsittelee tänä vuonna edunvalvontaa ja työhyvinvointia. Lisäksi vuoden aikana järjestetään iltatoimintaa, jolloin pääsemme muun muassa harjoittamaan stressin purkua. Muistathan myös kirjakerhomme, joka kokoontuu aktiivisesti keskustelemaan ja kuuntelemaan mielenkiintoisista tarinoista. Kirjakerhon seuraava kokoontuminen on 22. maaliskuuta Kerubissa klo 18 alkaen.

Perinteisten viestintäkanaviemme lisäksi olemme tänä vuonna ottaneet käyttöön myös Pokan Instagram-tilin (@pokka_ry), jota seuraamalla jäsentemme on helppoa ja vaivatonta seurata yhdistyksen toimintaa. Käytössämme ovat myös entiset viestintäkanavamme sähköposti, blogi ja Facebook. Tulevista tapahtumista tiedotamme vuoden mittaan, joten suosittelemme seuraamaan mukana, mitä milloinkin tapahtuu. Johtokuntamme odottaa innolla alkanutta vuotta, ja toivomme, että järjestämämme tapahtumat innoittavat myös jäseniämme mukaan toimintaan!

Parhain terveisin,
Pokan johtokunta

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Psykologifoorumi 2020 etänä

Pokan syksyn ohjelmistossa on Psykologifoorumi ja retki Kolille

Syysretki Kolille ja yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous La 2.10.2021