Tervetuloa Pokan uusille kotisivuille

Hei,

Olet juuri saapunut Pohjois-Karjalan psykologiyhdistyksen upouusille kotisivuille. Sivusto on vielä rakenteluvaiheessa, joten luonnollisesti sitä ei ole vielä virallisesti vihitty käyttöön eikä tämän sivuston olemassaolosta ole vielä virallisesti tiedotettu. Kuten huomaat, tämä sivusto kuitenkin on jo julkinen, se elää ja porskuttaa omaa elämäänsä. Yhdistyksen "vanhat sivut" löytyvät edelleen osoitteesta pohjoiskarjalanpsykologit.fi. Jossain vaiheessa (piakkoin) tulemme syöksemään vanhat sivut internetsivustojen kaatopaikalle ja vaihtaa ennestään tutun nettiosoitteen ohjaamaan tänne uusille sivuille.

Päätös tehdä nettisivut kokonaan uudelleen bloggeri alustalle kehittyi varsin nopeasti sen jälkeen, kun  selvisi ettei kukaan osannut käyttää vanhoja sivuja. Emme keksineet miten sivuilla oleviin lukuisiin loorem ipsumeihin ja vanhentuneisiin tietoihin pääsisi käsiksi. Olemmehan kaikki psykologeja emmekä it-nörttejä. Emme kuitenkaan halua antaa yhdistyksestä näin keskeneräistä ja tylsää mielikuvaa, joten päätämme näyttää myös internetissä että olemme varsin toimiva yhdistys.

Kevyt ja helppokäyttöinen sivusto mahdollistaa nopean ja joustavan päivittämisen, sekä uuden sisällön tuottamisen helposti. Kenties tulemme näkemään sivustolla aktiivisemmin uutisointeja, kenties myös jotain yllättävää.

Kotisivuja koskevaa palautetta, sisältö ja kehittämisehdostuksia voi lähettää vaikka sähköpostilla
pokka.puheenjohtaja@gmail.com

Terveisin,

Aleksis Aronen,
Puheenjohtaja

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Psykologifoorumi 2020 etänä

Syysretki Kolille ja yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous La 2.10.2021

Pokan syksyn ohjelmistossa on Psykologifoorumi ja retki Kolille