Tapahtumakalenteri 2020

Tältä sivulta voit seurata Pohjois-Karjalan psykologiyhdistyksen jäsenille tarjolla olevaa toimintaa.

Tammikuu

Helmikuu

Helmirauha 15.2.2020 klo 10-14

Maaliskuu

 11.3. avoin johtokunnan kokous klo 16 ja sääntömääräinen kevätkokous klo 17:30.

Huhtikuu

Johtokunnan kokous 1.4. (pidetään suljettuna kokouksena)
Pohjois-Karjalan psykologiyhdistyksen kirjakerho kokoontuu perjantaina 17.4. kello 18 Ravintola Aadan kabinetissa. Keskustelussa Richard Adamsin teos Ruohometsän kansa. Keskustelu rennosti ja hyvässä hengessä. HUOM. Kokoontuminen etäyhteydellä WhatsAppin kautta. Mukaan voi ilmoittautua laittamalla sähköpostia osoitteeseen pokka.viestinta@gmail.com. Laita viestiin tieto, että haluat osallistua kirjakerhon tapaamiseen sekä lisää oma nimesi ja puhelinnumerosi. Ilmoittauduthan etukäteen, jotta saamme varmistettua tiedonkulun viestinnän ja kirjakerhon välillä. Tervetuloa!

Toukokuu

Johtokunnan kokous 6.5.
Ammatillinen iltapäivä 14.5.
Liittovaltuustokokous 16.5.

Kesäkuu

Johtokunnan kokous 10.6.

Heinäkuu

Väliin vähän lomailua, ainakin yhdistystoiminnasta.

Elokuu

Johtokunnan kokous 5.8.

Syyskuu

Johtokunnan kokous 2.9.

Lokakuu

Psykologifoorumi 2.10.
Syyskokous ja -retki  3.10.
Johtokunnan kokous 7.10.

Marraskuu

Johtokunnan kokous 11.11
Kirjakerho perjantaina 13.11. klo 18 ravintola Aadan Aatos-kabinetissa. Keskustelussa William Faulknerin teos Kun tein kuolemaa. Ilmoittautumista ei tarvita.

Joulukuu

Johtokunnan kokous 9.12.
Pikkujoulut (ajankohta tarkentuu)

Muistathan myös...

Vuoden 2019 alusta starttasi käyntiin uusi avantouintikerhomme, joka mahdollistaa jäsenillemme matalan kynnyksen mahdollisuuden lähteä mukaan mieltä ja kehoa virkistävään toimintaan. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut konkari olet tervetullut harrastamaan avantouintia yhdessä kollegojen kanssa. Osallistuminen on omakustanteista, ja mukaan tarvitset 6-7€ (sisäänpääsy 6€ + lämmin vesi 1€). Käythän ennen osallistumista tutustumassa Joensuun Jääkarhujen ohjeistuksiin osoitteessa joensuunjaakarhut.fi. Tulevista kokoontumisista ilmoitetaan erikseen. Halutessaan avantouintikerhon voi kutsua kukin myös oma-aloitteisesti koolle vaikkapa yhdistyksen omilla Facebook-sivuilla.

Pokan kirjakerho kokoontuu aktiivisesti keskustelemaan ryhmän valitsemista teoksista. Mukaan voi tulla joko keskustelemaan tai kuuntelemaan! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Syyskokous- ja retki 2019

Psykologifoorumi 2020 etänä

Miksi johtokunnan toimintaan kannattaa lähteä mukaan?