Psykologien liikunta- ja virkistyspäivät Joensuussa 16.9.2023

Tervetuloa Pohjois-Karjalan psykologiyhdistyksen ja Psykologiliiton järjestämille Psykologien liikunta- ja virkistyspäiville Joensuuhun!

Muutaman vuoden tauon jälkeen pääsemme taas Psykologiliiton ja jäsenyhdistysten liikunta- ja virkistyspäiville. Tapahtuma on tällä kertaa Joensuussa 16.9.2023, ja ohjelmasta vastaa Pohjois-Karjalan psykologiyhdistys Pokka.
Viikonloppuna luvassa on niin yhteisöllistä rastikisailua kuin lajikokeiluja jokaiseen makuun. Illalla pääsemme nauttimaan hyvästä ruuasta ja ohjelmasta kollegoiden seurassa.

Liikuntapäivän varsinainen ohjelma on lauantaina 16.9., mutta sekä perjantaina illalla että sunnuntaina aamupäivällä on tarjolla vapaamuotoista yhdessä olemista ja aikaa kollegoiden kohtaamiselle. Kaikki Psykologiliiton jäsenet ovat tervetulleita!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
https://www.psyli.fi/tapahtumat/psykologien-liikunta-ja-virkistyspaivat/
Ilmoittautuminen päättyy 25.8.


Huom OPISKELIJA! Kiinnostaako ilmainen osallistuminen? Tule pitämään rastia aamupäivän rastikisailuun, pääset osallistumaan loppupäivän ohjelmaan ilmaiseksi! Tässä tapauksessa ilmoittaudu rastinpitäjäksi tällä lomakkeella: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdHzhnpx2I_PScHh48vIxdW8ONms2cIxT-nReCGqI940BPUeQ/viewform 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Psykologifoorumi 2020 etänä

Syysretki Kolille ja yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous La 2.10.2021

Pokan syksyn ohjelmistossa on Psykologifoorumi ja retki Kolille