Johtokunnan kevättervehdys

Vuosi on lähtenyt reippaasti jo käyntiin. Alkuvuodesta olemme ehtineet jo rentoutua yhdessä perinteisen Helmirauhan parissa sekä kevätkokoustaneet porukassa Botanian puutarhalla. Hyvä yhteishenki ja iloinen tunnelma ovat välittyneet kohtaamisissamme. Myös johtokunta on ehtinyt kokoustamaan useamman kerran, ja iloksemme olemme alkuvuoden aikana huomanneet, että yhdistyksen kokouksissa on käynyt enemmän myös johtokunnan ulkopuolisia jäseniä. Teitä on aina ihana tavata ja lähtökohtaisesti kaikki kokouksemme ovat olleet avoimia kaikille jäsenillemme.

Tällä hetkellä noudatamme annettuja ohjeistuksia poikkeustilanteen järjestelyistä, ja yhdistyksen toiminnan kannalta joudummekin kiinnittämään huomiota erityisesti sosiaalisten tapahtumien järjestämiseen. Tämän seurauksena tuleva johtokunnan kokous pidetään poikkeuksellisesti suljettuna. Otamme kuitenkin mielellämme vastaan ajatuksia ja ideoita jäsenistöltämme, ja johtokuntaan voi olla tavalliseen tapaan yhteydessä esimerkiksi sähköpostitse. Yhteystiedot löytyvät tältä verkkosivulta kohdasta Yhdistyksen johtokunta. Päivitämme tietoja tulevista tapahtumista ja niihin liittyvistä muutoksista yhdistyksen viestintäkanavissa.

Tavataan siis jälleen, kunhan se on mahdollista. Siihen saakka pidetään fyysistä etäisyyttä, henkistä läheisyyttä ja omasta hyvinvoinnista huolehtimista unohtamatta. Toivotamme kaikille tsemppiä kevääseen!

Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille toivottaen,
Pokan johtokunta
 kuva: canva.com

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Psykologifoorumi 2020 etänä

Pokan syksyn ohjelmistossa on Psykologifoorumi ja retki Kolille

Syysretki Kolille ja yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous La 2.10.2021