Syksy tarjoaa uusia elämyksiä

Syksy tekee tuloaan ja me psykologiyhdistyksen aktiivit olemme kovassa vauhdissa järjestelemässä syksylle mielenkiintoista tekemistä. Kalenterit esiin, edessä on kauden päätapahtuma Psykologifoorumi ja melko pian perästä tuleekin jo sääntömääräinen vuosikokous. Tässä hieman lisätietoja talevasta.


Psykologifoorumi - Rohkeutta työelämään pe 28.9. 2018 klo 9 - 16

Psykologifoorumi tulee tarjoamaan mielenkiintoisia näkökulmia eri psykologian sovellusaloihin ja ajankohtaisiin teemoihin. Kalenteriin kannattaa varata tilaa heti aamusta, sillä Psykologiliiton puheenjohtaja Annarilla Ahtola on tapahtumassa paikanpäällä aamupäivällä. Hän ohjaa työpajan Psykologiyrittäjyydestä. Työpajassa tustututaan psykologiyrittäjyyden perinteisiin ja uusiin muotoihin, sekä tutustutaan lainsäädäntöön ja psykologiyrittäjyyden reunaehtoihin.
Päivän inspiraatiopuheen tulee pitämään Jaakko Sahimaa työelämän merkityksellisyyden teemasta.

Psykologifoorumi tarjoaa uusia näkökulmia, tietoa, toimintaa, sekä verkostoitumista.  Tapahtuma on suunniteltu siten että se tarjoaa sisältöä niin psykologeille kuin opiskelijoille. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Pohjois-Karjalan psykologit osallistumaan kauden päätapahtumaan!

Psykologifoorumin ajankohtaisia kuulumisia voit seurata tapahtuman sivuilta ja Pokan facebook-ryhmässä. Päivän muista työpajoista, ohjelmasta ja ilmoittautumisesta luvassa tietoa lähiaikoina.
https://www.facebook.com/psykologifoorumi/?ref=br_rs

Sääntömääräinen syyskokous 15.10. 2018


Sääntömääräinen vuosikokous pidetään 15.10.2018. Syyskokouksessa tullaan valitsemaan uusi johtokunta ensi vuodelle. Muutoksen tuulet puhaltavat, joten yhdistys tulee tarvitsemaan toiminnan pyörittämiseen uusia johtokuntalaisia. Pitemmittä mainospuheitta voin kehua yhdistystoimintaa antoisaksi ja mukavaksi vaihteluksi arjen pyörteiden keskelle. Olisiko sinusta seuraavaksi puheenjohtajaksi, sihteeriksi, tai tapahtumavastaavaksi?

Yhdistyksen toiminnasta ja tehtävistä voi kysyä lisätietoja keneltä tahansa johtokuntalaiselta ja kannattaa rohkeasti ilmaista kiinnostuneisuus tehtäviä kohtaan :)

Syysretki Petroskoihin 

Perinteisesti syyskokouksen yhteydessä olemme tehneet retken johonkin kiinnostavaan kohteeseen, joten luonnollisesti tänä vuonna ajattelimme suunnata merta edemmäksi kalaan. Suunnittelemme syyslomaretkeä Petroskoihin 19.-21.10. Reissun suunnittelu ja kustannuslaskelmat ovat käynnissä. Retkestä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä tapahtumavastaava Miaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Psykologifoorumi 2020 etänä

Pokan syksyn ohjelmistossa on Psykologifoorumi ja retki Kolille

Syysretki Kolille ja yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous La 2.10.2021